Bij Tweewielercentrum Zeeland kan iedereen een fiets kopen

Uw fiets moet fijn rijden en lang meegaan. Daarom kunt u bij Tweewielercentrum Zeeland terecht voor een nieuwe fiets die helemaal aansluit bij uw wensen en waar u lange tijd plezier van hebt. Zo kunt u een kinderfiets kopen, maar ook een e-bike of een van de tweedehands fietsen. De medewerkers helpen u een goede keuze te maken die goed bij uw past. Fiets kopen in Arnemuiden/regio Middelburg? De deuren van Tweewielercentrum Zeeland staan voor u open.

De juiste fiets kopen

Het is belangrijk dat uw fiets betrouwbaar is. Dat u er veilig mee van A naar B kunt en dat u niet om de haverklap met defecten zit. Daarom hebt u bij Tweewielercentrum Zeeland de keuze uit tientallen fietsen van diverse merken en prijzen, maar uitsluitend van hoge kwaliteit. Zo vindt u modellen van:

  • Batavus
  • Gazelle
  • Sparta
  • Koga
  • Vogue (het huismerk van Tweewielercentrum Zeeland)

Voor elk wat wils

U kunt van deze merken een damesfiets kopen of een herenfiets kopen, maar u hebt ook de keuze uit een breed assortiment aan kinderfietsen. Ook de kleinsten verdienen immers een leuke, fijne fiets. En wat dacht u van een comfortabele e-bike? Dankzij de geavanceerde trapondersteuning draait u uw hand niet meer om voor een fietstocht tegen de wind in!

Daarnaast biedt Tweewielercentrum Zeeland een wisselend aanbod tweedehands fietsen. Loop gerust eens binnen voor een kijkje tussen het huidige aanbod.

Veiligheid eerst

Het is altijd raadzaam om bij de aanschaf van een nieuwe fiets een fietsverzekering af te sluiten. Uw fiets is immers een kostbaar bezit en een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt uw verzekering direct afsluiten via Tweewielercentrum Zeeland. Zo bent u er zeker van dat alles goed is geregeld. Dat geeft een gerust gevoel.

Breng eens een bezoekje aan Tweewielercentrum Zeeland om uw nieuwe fiets te kopen. De medewerkers helpen u met plezier bij het maken van de juiste keuze. Hebt u een vraag over het assortiment nieuwe fietsen? Stuur gerust een bericht of bel naar tel. 0118-601 697. Tweewielercentrum Zeeland in Arnemuiden staat voor u klaar.

Contactformulier

Contact via website

 

 

 

Heerlijk fietsen door de regio Middelburg en Arnemuiden?
Huur een fiets of e-bike bij Tweewielercentrum Zeeland!